top of page

groepslessen:

 

Ik werk met blokken.Een blok duurt 10 a 12 weken.

Gemiste lessen zijn in te halen op een andere dag .Dit moet je zelf bijhouden. 

De lessen duren een 55min. en de groepen bestaan uit min.5 en max. 10 personen.

Belangrijk:

Groepslessen zijn niet de ideale manier om kennis te maken met Pilates als je zware rug- of nekklachten hebt of andere lichamelijke klachten. Een persoonlijk programma en begeleiding zijn zeker noodzakelijk om je op een veilige manier een goede training te geven waar je snel resultaten mee zal bereiken.

Als je zwanger bent en je bent nog niet bekend met pilates,is het belangrijk om samen een  persoonlijk programma te maken met de nodige aanpassingen en te bekijken of je eventueel in kan stromen in een groepsles,indien er geen aparte zwangerschapsgroep is gestart.

Prive lessen:

 

Tijdens een privé les kijken we naar je lichaams-type en eventuele klachten.We maken een programma die speciaal op jou lichaams-type gemaakt is. Welke spieren kunnen we versterken,waar moeten we wat meer spieren stretchen.Zodat je lichaam weer beter in balans komt.

Een privé les duurt een uur.

Combinatie: 1 uur privé les samen met een 20 min. introductie les. 

Je betaald dan alleen voor de privé les.


Het kan soms gewoon fijn zijn om 1 of 2 prive lessen te boeken ook al kom je naar de groepsles. Vooral na een blessure  of revalidatie dan heb je soms net wat meer aandacht nodig voor bepaalde oefeningen.

Je kan ook een duo prive les boeken, dus met 2 personen.

 

 

  • Pilates_Studio_Ilona
  • Facebook Social Icon
bottom of page